fbpx

Tech
TECH

HEADLINES
NU+ | Review iPhone 15 (Pro): Elke 2 jaar een nieuwe iPhone hoeft niet meer
Het grootste nieuws bij aankondiging van de iPhone 15-serie was dat de telefoons opladen met een USB-C-kabel. Vernieuwingen op de smartphonemarkt zijn niet meer zo spannend meer als vroeger. Ook nu weer: de iPhone 15 (Pro) is een toptelefoon, maar als update is hij wat saai.
Tech
TECH

HEADLINES
Apple stelt Fransen tevreden over straling van iPhone 12 na update
De update voor de iPhone 12 die Apple in Frankrijk heeft uitgebracht, stelt de Franse overheid gerust. Na de update is er geen sprake meer van een te hoog stralingsniveau en voldoet de telefoon aan Europese normen.
Tijd en datum
TIJD & DATUM

WORLDWIDE

01/10/2023

Veiligheid
VEILIGHEID

GEBRUIK HIJSKRANEN

Hang na gebruik de hijsmiddelen terug op de daarvoor bestemde plek.

Het weer
HET WEER

BUIENRADAR
Het weer

WATERSTANDEN
KRIMPEN AAN DE LEK
Algemeen
ALGEMEEN

HEADLINES
RKC-doelman Vaessen bij kennis na reanimatie uit voorzorg tijdens duel met Ajax
De Eredivisie-wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax is zaterdag definitief gestaakt na een zorgelijke medische situatie van RKC-doelman Etienne Vaessen. De 28-jarige Vaessen bleef liggen na een botsing en werd uit voorzorg gereanimeerd. Hij was snel weer bij kennis en is overgebracht naar het ziekenhuis.
Algemeen
ALGEMEEN

HEADLINES
Zoetwaterdolfijnen Amazonegebied bezwijken door extreme hitte
Extreme hitte in het Braziliaanse Amazonegebied heeft vermoedelijk tientallen zoetwaterdolfijnen het leven gekost. Volgens het onderzoeksinstituut Mamirauá zijn de voorbije dagen in Lago Tefé al meer dan honderd dode dieren aangetroffen.
Opmerkelijk
OPMERKELIJK

HEADLINES
Noren vinden eeuwenoude voorwerpen terwijl ze zoeken naar verloren oorbel
Een gezin in Noorwegen heeft op zoek naar een verloren gouden oorbel in de tuin met een metaaldetector iets heel anders gevonden. De Noren stuitten op eeuwenoude voorwerpen die mogelijk uit het Vikingtijdperk komen.
Opmerkelijk
OPMERKELIJK

HEADLINES
Broer en zus (10 en 11) stelen auto van moeder in VS nadat zij speelgoed afpakt
Een tienjarige jongen en zijn elfjarige zus zijn in Florida aangehouden op de snelweg. Het tweetal had uit woede de auto van hun moeder gestolen nadat zij speelgoed had afgepakt. Toen ze aangehouden werden, hadden de kinderen al 320 kilometer gereden.
Economie
ECONOMIE

HEADLINES
Maandenlange staking truckers bij Duitse snelweg voorbij met Nederlandse hulp
Een maandenlange staking van vrachtwagenchauffeurs op een parkeerterrein langs een Duitse snelweg is voorbij. Voornamelijk vrachtwagenchauffeurs uit Georgië en Oezbekistan startten de staking ruim twee maanden geleden, omdat hun Poolse werkgever ze niet betaalde. Dankzij Nederlandse bemiddeling is dat nu opgelost.
Economie
ECONOMIE

HEADLINES
NU+ | Tata claimt halvering uitstoot kankerverwekkende stoffen, maar klopt dat?
Volgens staalfabrikant Tata Steel is zijn uitstoot van kankerverwekkende paks gehalveerd sinds 2019. Maar die bewering klopt niet, stelde Greenpeace deze week tijdens een zitting bij de Reclame Code Commissie. Hoe zit het met de uitstootcijfers van Tata Steel?
Sport
SPORT

HEADLINES
Ajax leek tot zorgelijk incident met Vaessen op weg naar winst bij RKC
Ajax leek zaterdag na zeven weken weer eens op weg naar een overwinning in de Eredivisie, toen RKC-doelman Etienne Vaessen na een botsing met Brian Brobbey bewusteloos raakte. Het duel in Waalwijk werd daarop gestaakt bij een 2-3-voorsprong voor de Amsterdammers in de 84e minuut.
Sport
SPORT

HEADLINES
PSV wint mede door snoeihard schot Lang van Volendam en blijft foutloos
PSV heeft mede door een kiezelhard schot van Noa Lang opnieuw een overwinning geboekt in de Eredivisie. De koploper was thuis met 3-1 te sterk voor FC Volendam en blijft zonder puntenverlies.
Verkeersinformatie
VERKEERSINFORMATIE

NIEUWS
  • A9 Amstelveen > Alkmaar (2 km) Tussen Afrit Amstelveen en Brug Brug over de Ringvaart
Our Values
OUR VALUES

WHO WE ARE
fixed spreaders
PERSONAL
DEDICATED
RESPONSIBLE
Vacatures
Vacature Mechanical Project Engineer

Als Mechanical Project Engineer ben jij van begin tot eind betrokken bij jouw project. In overleg met de afdeling Sales zorg je dat alle klantwensen duidelijk vertaald worden naar gewenste specificaties.
Na het toetsen van de aanvraag aan de geldende normen en regelgeving ga je aan de gang met het uitvoeren van de ontwerpactiviteiten, sterkteberekeningen, kostprijscalculaties en risicoanalyses.

Vacatures
Vacature Technisch Inkoper

Als technisch inkoper sluit je zelf contracten af met (nieuwe) leveranciers, waarbij je onderhandelt over prijzen, levertijden, garantie en aansprakelijkheid. Hierbij kun je denken aan staalproducenten en
staalbewerkingsbedrijven, maar ook leveranciers van hydraulische en elektrische componenten.

Vacatures
Vacature Assistant Controller

Word jij elke dag blij van een sluitende administratie en werk je graag in een klein en hecht team in een internationale organisatie?

Vacatures
Vacature R&D Engineer

Je komt te werken op de R&D afdeling van Stinis. Deze afdeling houdt zich bezig met productverbeteringen, het ontwikkelen van nieuwe productgroepen, procesverbeteringen en het vinden van oplossingen voor complexe klantvragen.

Vacatures
VACATURE SERVICE ENGINEER

Als Service Engineer heb je een bijzonder afwisselende baan, waarbij zowel onderhouds-, als reparatie werkzaamheden pleegt aan onze Spreaders, maar je je ook richt op het in bedrijfstellen en het training geven.

SST spreader Clip
Stinis Nieuws
Brandweervrijwilliger Krimpen aan de Lek

We hebben een echte brandweerman in huis.
Jeroen Grootendorst heeft onlangs zijn opleiding voor manschap bij de brandweer met een positief resultaat afgerond!!!
Niet alleen zijn eigen woonplaats, Krimpen aan de lek wordt mede dankzij Jeroen vanaf 1 oktober ook een stukje veiliger.

Stinis Nieuws
Stinis Harbour Quest VR

Op dinsdagavond 18 april organiseert de brandweer van Krimpen aan de Lek samen met Stinis een publieke demonstratie in het kader van het 300 jarige bestaan. Hierbij zullen ook de politie, ambulance en enkele BHV-ers van Stinis aansluiten. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken! Dinsdagavond 18 april om 20:15 uur bij Stinis voor.

Stinis Nieuws
Opleiden en Ontwikkelen

Wisten jullie dat het OOM scholingsvouchers ter waarde van €1500 euro beschikbaar stelt? Naast de gewone PPT subsidie kan je nu ook gebruik maken van deze subsidiepot.
Heb jij een cursus of training op het oog? Overleg dan met jouw leidinggevende en stuur een mailtje naar PZ@stinis.com.

Stinis Nieuws
Stinis Tennis Clinic

Vrijdag 30 juni was het zover de Stinis Tennis Clinic bij onze tennisvereniging in Krimpen aan de Lek. Wij willen jullie allemaal bedanken voor het meedoen met deze activiteit en feliciteren Glenn met de hoofdprijs.

Stinis Nieuws

.

previous arrow
next arrow