fbpx

Tech
TECH

HEADLINES
NU+ | Wat je moet doen als je slachtoffer van een groot datalek bent
Via een marktonderzoeksbureau zijn de gegevens van klanten van de NS, VodafoneZiggo, De Vrienden van Amstel LIVE en zorgverzekeraar CZ gelekt. Honderdduizenden Nederlanders zijn daarvan de dupe. Misschien ligt ook jouw informatie op straat. Wat kun je dan het beste doen?
Tech
TECH

HEADLINES
Uitvinder mobiele telefoon wil dat mensen minder vaak naar scherm turen
De man die vijftig jaar geleden de eerste mobiele telefoon uitvond, vindt dat mensen momenteel te veel naar het scherm turen. Dat zegt de inmiddels 94-jarige Martin Cooper in gesprek met persbureau AFP.
Tijd en datum
TIJD & DATUM

WORLDWIDE

01/04/2023

Veiligheid
VEILIGHEID

GEBRUIK HIJSKRANEN

Hang na gebruik de hijsmiddelen terug op de daarvoor bestemde plek.

Het weer
HET WEER

BUIENRADAR
Het weer

WATERSTANDEN
KRIMPEN AAN DE LEK
Algemeen
ALGEMEEN

HEADLINES
Rusland leidt VN-Veiligheidsraad, Oekraïne spreekt van slechte 1 aprilgrap
Rusland is vanaf zaterdag voor een maand voorzitter van de VN-Veiligheidsraad. Dat Rusland uitgerekend op 1 april de voorzittershamer overneemt, noemde de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Dmytro Kuleba "een slechte grap". Volgens hem kan de wereld geen veilige plek zijn met Moskou aan het roer.
Algemeen
ALGEMEEN

HEADLINES
Klimaatactivisten kleuren fontein bij Spaanse Trappen in Rome zwart
Klimaatactivisten hebben de fontein bij de Spaanse Trappen in Rome zaterdag zwart gekleurd. Drie leden van de protestgroep Ultima Generazione goten een plantaardige zwarte kleurstof in de Fontana della Barcaccia.
Opmerkelijk
OPMERKELIJK

HEADLINES
Uitvinder mobiele telefoon wil dat mensen minder vaak naar scherm turen
De man die vijftig jaar geleden de eerste mobiele telefoon uitvond, vindt dat mensen momenteel te veel naar het scherm turen. Dat zegt de inmiddels 94-jarige Martin Cooper in gesprek met persbureau AFP.
Opmerkelijk
OPMERKELIJK

HEADLINES
Okselzweet snuiven kan volgens onderzoek helpen tegen sociale angststoornis
De lichaamsgeur van andere mensen opsnuiven zou therapeutisch kunnen helpen tegen een sociale angststoornis. Dat blijkt volgens BBC uit eerste resultaten van een Zweeds onderzoek.
Economie
ECONOMIE

HEADLINES
Verzet tegen alternatieve producten van tabakslobby blijft groot: 'Is dezelfde troep'
De tabaksindustrie zet steeds meer in op producten als de e-sigaret en nicotinezakjes. Zo proberen sigarettenfabrikanten marktaandeel te behouden nu steeds meer Europese landen roken aan banden leggen. Maar de lobby voor deze zogenaamde alternatieven stuit op veel verzet.
Economie
ECONOMIE

HEADLINES
Scheepvaart langer in problemen bij Nieuwe Waterweg door fout bij tunnelwerk
De scheepvaart heeft zeker tot zondagochtend nog problemen bij de Nieuwe Waterweg in de Rotterdamse haven. Rijkswaterstaat meldt dat schepen tot in ieder geval 7.00 uur geen doorgang krijgen vanwege een fout bij tunnelwerkzaamheden.
Sport
SPORT

HEADLINES
Tuchel debuteert bij Bayern met overtuigende zege op titelconcurrent Dortmund
Bayern München heeft zaterdag bij het debuut van trainer Thomas Tuchel op simpele wijze afgerekend met titelrivaal Borussia Dortmund: 4-2. Door de overwinning nam 'Der Rekordmeister' de koppositie in de Bundesliga over van Dortmund.
Sport
SPORT

HEADLINES
Slordig FC Twente bijt zich stuk op Excelsior en nieuwe aanvoerder Van Gassel
FC Twente heeft zaterdag voor de veertiende keer dit seizoen punten laten liggen in de Eredivisie. De ploeg van coach Ron Jans speelde met 0-0 gelijk bij Excelsior, mede doordat de nieuwe aanvoerder Stijn van Gassel flink wat reddingen verrichtte in het Rotterdamse doel.
Verkeersinformatie
VERKEERSINFORMATIE

NIEUWS
  • A4 Bergen op Zoom > Rotterdam Tussen Afrit Tholen en Afrit Steenbergen
  • A1 Apeldoorn > Amersfoort Tussen Afrit Hoenderloo en Afrit Kootwijk
  • A28 Groningen > Assen Tussen Knooppunt Julianaplein en Afrit Groningen-Zuid
Our Values
OUR VALUES

WHO WE ARE
fixed spreaders
PERSONAL
DEDICATED
RESPONSIBLE
Vacatures
Vacature Assistent / Technical Writer

Elk spreader project dat bij ons de fabriek verlaat heeft zijn eigen manual. Een manual is een handboek waarin alle informatie over het product beschreven staat.

Vacatures
Vacature After Sales Assistant

Samen met jouw collega’s behandel en verwerk je de aanvragen voor spare parts. Je werkt offertes uit en maakt bestellingen in orde middels ons ERP systeem ISAH.

Vacatures
Vacature Technical Writer / Documentalist Regio

Je hebt het schrijven in je vingers, belangstelling voor techniek en kunt vlot uit de voeten met technisch Engels. Nu zoek je een gezellig team binnen een solide familiebedrijf met toekomst.

Vacatures
VACATURE SERVICE ENGINEER

Als Service Engineer heb je een bijzonder afwisselende baan, waarbij zowel onderhouds-, als reparatie werkzaamheden pleegt aan onze Spreaders, maar je je ook richt op het in bedrijfstellen en het training geven.

Vacatures
VACATURE TECHNICAL APPLICATION SPECIALIST

Als Technical Application Specialist ben je lid van het Stinis IT Team. Dit team is verantwoordelijk voor de implementatie, ontwikkeling en het onderhoud van alle IT gerelateerde systemen binnen Stinis. Daarnaast zul je met jouw specifieke kennis kartrekker zijn bij het opzetten van Azure Cloud systemen.

SST spreader Clip
Stinis Nieuws
Brandweervrijwilliger Krimpen aan de Lek

We hebben een echte brandweerman in huis.
Jeroen Grootendorst heeft onlangs zijn opleiding voor manschap bij de brandweer met een positief resultaat afgerond!!!
Niet alleen zijn eigen woonplaats, Krimpen aan de lek wordt mede dankzij Jeroen vanaf 1 oktober ook een stukje veiliger.

Stinis Nieuws
Cycle for hope

André Hartman is op 30 juni gestart met het 48 uur durend fietsevenement “Rondje van Nederland”.
9 teams die in estafette 1200 KM afleggen en heel Nederland doorkruizen.
De opbrengsten van de sponsering gaan naar de ggz instelling de Hoop, een organisatie die haar cliënten op weg helpt naar een nieuw leven.

Stinis Nieuws
Opleiden en Ontwikkelen

Wisten jullie dat het OOM scholingsvouchers ter waarde van €1500 euro beschikbaar stelt? Naast de gewone PPT subsidie kan je nu ook gebruik maken van deze subsidiepot.
Heb jij een cursus of training op het oog? Overleg dan met jouw leidinggevende en stuur een mailtje naar PZ@stinis.com.

Stinis Nieuws
Nieuwe kantine D69

Na geluisterd te hebben met werknemers van boven en beneden, komt hij er dan nu echt! Een nieuwe kantine op Dorpsstraat 69. De gesprekken met de aannemer zijn gaande en het plan is de nieuwe kantine nog dit jaar te presenteren.

Stinis Nieuws
Nieuwe kantine D69
Stinis Nieuws
Nieuwe kantine D69
previous arrow
next arrow